Magamiskotis kultuuri-ministri kõrval

Siis, kui ma ERMi jõudsin, oli Tartu Uue Teatri esietenduse alguseni jäänud veel viis minutit. Garderoobipoiss ütles kohe tervituseks, et ta töötab siin esimest päeva ja tal pole õrna aimugi, kus etendus hakkab.

Läksin läbi hõimupäevadelt (vale koht), sattusin koos kümne lipsustatud härraga grupipildile (neil oli firma lõikuspidu, ka vale koht) ning siis leidsin ühe mehe, kes küsis minult, kas ma viisin oma mantli garderoobi. Jah, muidugi.

Palun võtke see sealt ära, sest te ei saa pärast etendust seda enam kätte. Tippisin siis oma üleelukõrgete kingadega garderoobi tagasi, ütlesin garderoobipoisile, et kui veel tuleb mõni minusugune ilus inimene, et ärge võtke ta mantlit, sest te panete enne oma poe enne etenduse lõppu kinni. Siis ta ütles, et ei pane, nad on tööl kuni kella 24ni.

Etenduse alguseni oli 1 minut. Ma siis jätsin ikkagi mantli garderoobi ja kihutasin teatrisaali suunas. Kui ma olin need pool kilomeetrit läbinud, jõudsin ühe klaasistatud ukseni. See oli lukus. Teisel pool oli teatri sissepääs, garderoob ja teatrineiud, kes ust lahti ei saanud. Nagu ikka, kappas ka sel korral kohale prints valgel tõukerattal, kes leidis kiibi, mis lasi mind õigele poole.

Sealt võtsid mu üle näitlejad, kes palusid mul need kingad nüüd jalast ära võtta (see oli alles üllatuste algus).

Ma jõudsin saali, kus sõna otseses mõttes olid kõik inimesed põrandal pikali, magamiskottides, kasehalg pea all. Nad ootasid mu ära, ma viskasin end viimasele vabale kohale pikali ja läks lahti.

See oli üks fotogeenilisemaid lavastusi, mida ma kunagi näinud olin. Panin silmad kinni ja lasin etendusel voolama hakata.

Mida edasi, seda selgemalt meenus mulle üks kohtumine Ivar Põlluga täpselt 10 aastat tagasi. Nad tegid Illusioonis oma bändiga viimast kontserti, mul oli 17-aastane saatja, keda klubisse sisse ei lastud ning ma läksin tagaukse kaudu. Lasin uksekella ja kui siis turvamees tuli meid sisse laskma, ütlesin, et ma olen koos bändiga. Töötas. Mind viidi Ivari juurde ja ta ütles ilma pikemalt mõtlemata, et Liina, sa oled hull.

Nüüd ma lebasin seal teatri põrandal kultuuriministri kõrval magamiskotis ja mulle tundus, et ega sa, Ivar, ise ka ikka päris normaalne ei ole. Võtad meie kõige pühamad sümbolid ja hakkad nende üle nalja viskama. Üks õige eestlane nii ei tee.

Siis ma sain aru, et see õige eestlane olen mina, sest mu ema on venelane ja mu teisel käel lebav noormees on poolenisti poolakas. Meie olemegi need õiged eestlased ja meile läheb ikka väga korda, mis sa siin nüüd korraldanud oled.

Kui ma saalist välja astusin, siis selgus tõsiasi, mille eest mind juba enne hoiatati ehk et ma ei saanud oma mantlit kätte. Loomulikult oli see klaasukseke vahepeal taas sulgunud ning mul tuli minna läbi sügishallase ja täiskuuöise ERMi pargi need pool kilomeetrit, et jõuda muuseumi peasissepääsu juurde.

Loomulikult oli täiesti juhuslikult mu kõrval üks imekena mees, kes küsis, et kuidas ma kavatsen läbi selle kruusa nüüd nende kingadega minna. Ma ütlesin, et mind on alati kätel kantud. Ta teadis seda isegi. Võttis mu sülle ja viis edasi.

Pool kilomeetrit on väga pikk maa. Eriti kui paistab täiskuu ja sul on kogu maailma aeg. Ma jõudsin talle ära rääkida kogu oma eluloo (jah, mu esimene abikaasa oli ka Madis ning jah, mul on rohkem lapsi kui sinu kolm ja siis kõik need muud lood, mida keegi ei usu). Ta uskus. Me jõudsime sillale ja ma küsisin temalt, et mis on sinu kui näitleja poja kõige lemmikum lavastus sinu elu edetabelis? Ta ütles, et Parvepoisid. Ma ütlesin, et Sild. Tegelikult oli see seletamisetagi selge. Sel päeval oli Tätte üledoos möödapääsmatu.

Kas ma seda ikka jõudsin öelda, et ma armastan selliseid inimesi nagu Kristiina Põllu, Silver Sepp, Maarja Jakobson, Maarja Mitt ja Helgur Rosenthal ning loomadest Lottet ja seda mulgikuues tikutopsimeest ka veidi?

Lavastus oli väga lahe. Kui sulle meeldis Odüsseia, siis mine kindlasti ka Väge vaatama, eriti kui sa oled see õige eestlane. Sa tahad seda näha. Ning kindlasti mine siis, kui sul on keegi, kellest sa ei julge isegi unistada, et võiksid sattuda tema kõrvale magamiskotti lebama. Silmad pärani kinni. Teatris (eriti Ivar Põllu omas) on kõik võimalik.

Eelmine
Liina arhipelaag
Järgmine
Liina nipiraamat: abiks algajale maaklerile

Lisa kommentaar

Email again:

Kommentaarid: 4

Luis Garcia Quintero Kas otsite õigustatud ja tagatud abi oma poiss-sõbranna / tüdruksõbra tagasi saamiseks? Lord Zakuza on siin, et ta teid sellest 100% aidata saaks. E-post: ( lordzakuza7@gmail.com ) või WhatsApp teda nüüd telefonil +17405739483, et teie endine väljavalitu tagasi saada. Apr 10, 2020
Isabella licas MY NAME IS ISABELLA LUCAS.
THIS IS MY TESTIMONY HOW I GOT MY PARTNER BACK WITH A GENUINE LOVE SPELL AFTER HE BROKE UP WITH OUR MARRIAGE.

I felt a deep sadness when he left me to live with another woman,and I did all I could to talk him out..,I told him how much I love him and the kids needs him too..I was so broken until I got help from a friend on a blog who posted how Dr okoso a love magician and spell caster helped Her bring back her spouse after 6years of divorce.. I contacted him on his email OKOSOTEMPLE@GMAIL.COM , then he told me to call him on WhatsApp +2348104720961 and I called him on video call He was truly genuine and trustworthy and He did a love spell on me..barely 48hours, my husband called me to say he's sorry and he came back home~ I 100 percent trust Dr okoso.. If you need help to bring back your ex ,you can text him on email or add him up on whatsapp...I'm sharing this with the world because i want any one passing through an emotional pain to find true love again and be happy forever... Here is the spell caster detail to get help.

His Name- Dr Okoso
OKOSOTEMPLE@GMAIL.COM
CALL HIM ON WHATSAPP +2348104720961
Oct 21, 2020
Sharon Wayne I want to thank Dr Emu a very powerful spell caster who help me to bring my husband back to me, few month ago i have a serious problem with my husband, to the extend that he left the house, and he started dating another woman and he stayed with the woman, i tried all i can to bring him back, but all my effort was useless until the day my friend came to my house and i told her every thing that had happened between me and my husband, then she told me of a powerful spell caster who help her when she was in the same problem I then contact Dr Emu and told him every thing and he told me not to worry my self again that my husband will come back to me after he has cast a spell on him, i thought it was a joke, after he had finish casting the spell, he told me that he had just finish casting the spell, to my greatest surprise within 48 hours, my husband really came back begging me to forgive him, if you need his help you can contact him with via email: Emutemple@gmail.com or add him up on his whatsapp +2347012841542 is willing to help any body that need his help.  Nov 06, 2020
Sarah OMG My joy and happiness has been so much so I just want to testify of what Dr Padman has done for me . All hope was gone; I didn’t believe when a friend told me Dr Padman can help me get my ex husband back and he really did. I just want to thank him so much for helping me in my situation he is a great spell caster. I believe he can help anybody with relationship problems . You can contact him with this email: padmanlovespell@yahoo.com or WhatsApp +19492293867 Website: https://padmanspell.com Dec 04, 2020